Πέμπτη, 9 Οκτωβρίου 2014

Τα Κ.Δ.Β.Μ.1 EVABEAUTY Studies στο Οικοτροφείο ΘΑΡΑΠΑΥΣΗ


 Στις 3 Οκτωβρίου, 9.00 πμ.: 24 προγραμματισμένες υπηρεσίες ομορφιάς στο Οικοτροφείο ΘΑΡΑΠΑΥΣΗ στον Πειραιά είχαν οι σπουδαστές που εξειδικεύονται στο Θεραπευτικό Πεντικιούρ καθώς και οι σπουδαστές της Κομμωτικής Τέχνης του Κ.Δ.Β.Μ.1 EVABEAUTY Studies.

Ένα τακτικό ραντεβού ομορφιάς σπουδαστών – οικοτρόφων, που αποδεικνύει ότι η περιποίηση δεν είναι πολυτέλεια αλλά και ανάγκη ψυχικής υγείας. Μία προσωπική κατάκτηση για τους παρευρισκόμενους, σε ρόλο επαγγελματία από τη μια, σε ρόλο πελάτη από την άλλη.
Ένα μεγάλο χαμόγελο από όλους με άρωμα ροδιού (σαν το υπέροχο λικέρ ροδιού που φτιάχνουν οι οικότροφοι)!


Σημείωση: Η «ΠΥΞΙΔΑ» είναι ένας φορέας ψυχικής και κοινωνικής υποστήριξης με στόχο την στήριξη ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων, ιδρύθηκε το 2005 και έχει έδρα στο Πειραιά. Έχει την νομική μορφή της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας
Από το 2006 στηρίζει τη Ψυχιατρική Μεταρρύθμιση στην Ελλάδα , συμμετέχοντας στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Υγεία- Πρόνοια 2000-2006» - «ΨΥΧΑΡΓΩΣ» Β΄ Φάση, δημιουργώντας και λειτουργώντας υπό πρότυπη μορφή διαχείρισης το Οικοτροφείο «ΘΑΡΑΠΑΥΣΗ» στον Πειραιά το οποίο εποπτεύεται από την Δ/νση Ψυχικής Υγείας του Υπουργείου Υγείας & Κοιν. Αλληλεγγύης. 
Στις Μονάδες τους φιλοξενούνται ψυχογηριατρικοί ασθενείς, οι οποίοι δίνουν καθημερινά αγώνες για την επανένταξή τους στην κοινωνία. Με συνεχή εκπαίδευση που γίνεται από ειδικευμένο προσωπικό, τα άτομα αυτά προσπαθούν να ανακτήσουν στο μέγιστο βαθμό την αυτονομία τους.