Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

Nail Art: ONE STROKE



Nail Art: ONE STROKE
Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014
16.00-21.00

Στην εποχή μας, το Nail Design αποτελεί μοναδικό φαινόμενο στη βιομηχανία της μόδας, γεγονός που οφείλεται στην οικονομική κρίση. 
Οι πελάτισσες επιλέγουν μια όμορφη διακόσμηση νυχιών για να συμπληρώσουν την εμφάνισή τους, αντικαθιστώντας τις ανεκλήρωτες επιθυμίες τους για πολυτέλεια. Και θα επιλέξουν εκείνη την Τεχνίτρια Νυχιών - Nail Designer που ξέρει πολλές και/ή μοναδικές τεχνικές, ανεξαρτήτως από το εάν η υπηρεσία που θα ζητήσουν θα συμπεριλαμβάνει και διακόσμηση νυχιών! 

Το ONE STROKE αποτελεί μία ιδιαίτερη τεχνική, που έχει ως βασική αρχή της το γέμισμα του πινέλου με δύο χρώματα, έτσι ώστε σε μια μόνο πινελιά να συνδυάζονται σκιά, φως και χρώμα, δίνοντας την αίσθηση του τρισδιάστατου. 

Μην βιάζεστε να πείτε ότι δεν τα καταφέρνετε! Δεν χρειάζεται να έχετε ταλέντο στη ζωγραφική, ούτε απαιτούνται γνώσεις σχεδίου και ζωγραφικής. Με συγκεκριμένες κινήσεις του χεριού και του πινέλου που θα μάθετε, θα δημιουργείτε μοναδικά σχέδια. Και μη ξεχνάτε ότι στον Nailworld "ο καλύτερος δρόμος προς την επιτυχία, είναι αυτός της εξάσκησής!"


http://www.evabeauty.gr/studies/news/anakoinoseisnea/254-onestroke-naildesign-december2014.html


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.