Τετάρτη, 26 Νοεμβρίου 2014

«Σχήματα, Χρώματα, Υφές» στο περίπτερο Νο 7-9 των ΚΔΒΜ1 EVABEAUTY STUDIES στο MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ! 1- 3 Νοεμβρίου 2014«Σχήματα, Χρώματα, Υφές» στο περίπτερο Νο 7-9 των ΚΔΒΜ1 EVABEAUTY STUDIES στο MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ!
1- 3 Νοεμβρίου 2014

Στη μεγαλύτερη έκθεση επαγγελματιών ομορφιάς, στη Χειμερινή Beauty Greece, τα ΚΔΒΜ1 EVABEAUTY STUDIES απέδειξαν στους επισκέπτες του περιπτέρου τους ότι η ομορφιά είναι ένας συνδυασμός  από ‘Σχήματα, Χρώματα, Υφές’.  Ένα τρίπτυχο που ισχύει για όλες τις ειδικότητες Ομορφιάς (ΝΥΧΙΑ, ΚΟΜΜΩΤΙΚΗ, ΜΟΝΙΜΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ, ΤΑΤΤΟΟ, ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ, ΜΑΣΑΖ) και που βρίσκει εφαρμογή σε όλα τα προγράμματα εκπαίδευσης και μετεκπαίδευσης και  για κάθε επίπεδο γνώσεων –αρχάριοι και επαγγελματίες.
Στις επιδείξεις Nail Design, οι εκπαιδεύτριες έδειχναν στις τεχνίτριες νυχιών πώς να αξιοποιούν τα υλικά που έχουν ήδη στη διάθεσή τους για να δημιουργούν ευφάνταστα σχέδια, χειροποίητα και μοναδικά. Πώς να εφαρμόζουν τεχνικές ονυχοπλαστικής που να εξασφαλίζουν άριστο αποτέλεσμα και διάρκεια.
Στις εφαρμογές Μόνιμου Μακιγιάζ, σχήματα φρυδιών σχεδιάζονταν, επαναπροσδιορίζοντας τα χαρακτηριστικά του προσώπου,  αναδεικνύοντας την κρυμμένη ομορφιά.
Στις εφαρμογές Τατουάζ, γράμματα μπλέκονταν με σχέδια, βουτούσαν σε χρώματα και φώναζαν μηνύματα!
Έτσι παρουσίασαν την εκπαίδευση ομορφιάς τα ΚΔΒΜ1 EVABEAUTY STUDIES.
http://www.evabeauty.gr/studies/news/ekdhlwseis/253-beautygreece-november2014.html